KONYA / CİHANBEYLİ - Cihanbeyli Güven Belgin Fen Lisesi

1. HAFTA

Diyanet TV tarafından hazırlanan “Sorumluluk Herkesin Gücü Nispetindedir. Kuran’da Sorumluluk Bilinci, 2. Bölüm” akıllı tahtalardan öğrencilere izletildi.

2. HAFTA

“Rabbime, aileme, kendime ve çevreme sorumluluklarım” başlıklı boş bir tablo oluşturuldu. Tablolar her sınıfta öğrencilerle doldurularak sınıf panolarına asıldı.

3. HAFTA

1- Kulüp öğrencilerimiz tarafından sınıflarda “Kudüs Bizim Neyimiz Olur” adlı kısa bir sunum yapıldı.

2- Aynı isimle okul panosu hazırlandı.

4. HAFTA

Kazancı Filistin’e gönderilmek üzere sadece iki çeşit meyveden oluşan mini bir kermes düzenlendi.

5. HAFTA

Öğrencilerimizin ders çalışma konusunda özdenetimlerini artırmak için okulumuz ve ilçemiz 12. Sınıf öğrencileri için “Sınavlarda Dikkat Nasıl Artar” konulu seminer düzenlendi.

Ekm

Gençlik Spor Bakanlığının düzenlenmiş olduğu okul sporları cihanbeyli liselerarası erkek futsal şampiyonu okulumuz GÜVEN BELGİN FEN LİSESİ olmuştur.

Ekm

Gençlik Spor Bakanlığının düzenlenmiş olduğu okul sporları cihanbeyli liselerarası kız voleybol şampiyonu okulumuz GÜVEN BELGİN FEN LİSESİ olmuştur.

Ekm

2023-2024 Afet Haftası kapsamında pano düzenlendi.  Öğrencilerimize afet bilgilendirme video izletilerek afete hazırlık tatbikatı yapıldı. Yapılan tatbikatta okulumuz 1.5 dk bosaltilarak güvenli bir şekilde afet toplanma alanına  ulaştılar.

Ekm

Konya il Milli Eğitim Müdürlüğü ve @TYBKONYA iş birliği içerisinde düzenlenen "Yazarlarımız Okullarda" programları ile öğrencilerimiz yazarlarımızla buluşmaya devam ediyor.

Bu çerçevede okulumuz Cihanbeyli Güven Belgin Fen Lisesine konuk olan Yazar Salih Sedat Ersöz, Yunus Emre hakkında konferans verdi.

Ekm

Okulumuz 10.sınıf öğrencilerimiz ile birlikte kendi alanında Anadolu’nun en büyük etkinliklerinden olan Konya Kitap Günleri’ne gittik. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı imkanlarla öğrencilerimizin kitap sevgisi, ilgisini arttırmak ve motivasyonunu sağlamak adına kitap fuarını gezdik ünlü yazarların imza gününe katıldık.

Her zaman eğitim ve öğretime olan desteği ve öğrencilerimizin her açıdan gelişimini sağlayan etkinlikleri ile başta Konya Büyükşehir Belediyesine

Cihanbeyli Milli Eğitim Müdürlüğüne, Konya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederiz.

CİHANBEYLİ GÜVEN BELGİN FEN LİSESİ 2023 GURUR TABLOSU
2023 yılında üniversiteye yerleşen öğremcilerimizi tebrik ederiz.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat YİĞİT Okulumuzu ziyaret Etti.