KONYA / CİHANBEYLİ - Cihanbeyli Güven Belgin Fen Lisesi

ÇEDES MART AYI

1. HAFTA

1- Ramazan ayı ile ilgili bir köşe hazırladık.

2- DKAB öğretmenleri Ramazan ayının önemine binaen her kademede dersler yaptı.

2. HAFTA

1- Vatanseverlikle ilgili okul panosu hazırladık.

2- Fasikülde yer alan ilgili videoları izledik.

3. HAFTA

1- Kulüp öğrencilerimiz Dilimizi Koruyalım etkinliğini sınıflarında yaparak panolarına astılar.

2- Kulüp öğrencilerimizin kendilerinin çektiği 15 Temmuz temalı fotoğrafları yorumladık.

4. HAFTA

İlçe Emniyet Personelimizi okulumuza davet ederek kendileri ile ayın değeri ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirdik.

@cedesturkiye

@mehmetsaritas42

@cihanbeylimem

Mrt

Çedes Pojesi mart ayı değeri olan “Vatanseverlik” kapsamında Değerler Kulübü olarak okulumuzda Cihanbeyli İlçe  Emniyet Müdürlüğünü Personellerinin katılımı ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Verdikleri bilgiler için teşekkür ederiz.

Mrt

ilçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında Kaymakamimiz Fatih UZUN ve ilçe Protokolünün katılımı ile Çelenk Sunma Töreni akabinde Konferans Salonunda okulumuz Güven Belgin Fen Lisesi’nin hazırlamış oldugu programla anma programı gerçekleştirildi .

Mrt

Okulumuz tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitlerimizi anma programı kapsamında  ilçemiz ortaokulları arasında yapılan şiir yarışmasında dereceye giren okullarımız;

1. Merkez Atatürk Ortaokulu - Nisa AKTAŞ
  2. Karşıyaka Ortaokulu- Yağmur ÖZBEK
  3. Gölyazı, Hürriyet Ortaokulu - Cemre ÇOBAN

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Katılım gösteren tüm okullarımıza teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Elif BALTA Gençlik Spor Bakanlığının düzenlenlemiş olduğu liseler arası Atletizm müsabakasında Disk atma  branşında Konya 1.olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz. Emeklerinden dolayı öğrencimize ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Orhan Çetin’e teşekkür ederiz.

Değerler Kulübü olarak Şubat ayı faaliyetleri olarak;

Mrt

Öğrencilerimiz ile birlikte Ankara gezisi ve üniversite tanıtımından;Hacettepe Üniversitesi , Millet Kütüphanesi,  Ankara Akvaryumu gezdik.

Şbt

Konya il Milli Egitim Müdürlügü, T3 Vakfi Il Temsilciligi ve Bilim Konya ile birlikte düzenlenen TEKNOFEST Ön Degerlendirme Raporu Çalıştayından görüntüler.
Gün boyu süren etkinliğin ikinci gününde lise öğretmenlerine TEKNOFEST ön degerlendirme raporu hazırlama konusunda Milli Teknoloji Birimi tarafindan mentorlük yapildi.    Rapor yazma egitimi, uygulamali ÖDR yazımı,  TEKNOFEST takımlarının tecrübe paylaşımları gibi içeriği dolu dolu bir etkinlikti. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Şbt

Milli Egitim Bakanligi Okuyorum Yazıyorum Programı kapsamında okulumuz 10/B sınıfı öğrencilerinden Nilüfer Çalı panelist olarak katılım sağlamıştır.

Şbt

1.Kitap Günleri kapsamında düzenlenen etkinliklere öğrencilerimimiz ile birlikte katılım sağladık.

Şbt

Okulumuz ‘Haydi Konuş Bakalım’ münazara yarışmasında Konya’da yapılan ikinci turu kazanarak bir üst tura geçmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Gösterdikleri yoğun çaba emekleri için çok teşekkür ederiz.

Ock

Konya Büyükşehir Belediyesi ve il Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde gerçekleşen 'Haydi Konuş Bakalım' liseler arası münazara yarışmasında okulumuz birinci olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize tebrik ediyoruz.

Ara

Cihanbeyli Güven Belgin Fen Lisesi olarak okul idaremiz yaklaşık 3 hafta önce kitapları aldı ve öğrencilerimize hediye etti. Okuma grubumuzu oluşturduk.Kitap okumalarımıza devam ediyor uz. Gruplarda paylaşılan eğitimleri takip ediyoruz.

Ara

Konya Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Sube Müdürlügümüzce Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri çerçevesinde "Şehrimizi Tanıyorum" isimli proje kapsamında; 09 Aralk 2023 günü günübirlik olarak Cihanbeyli lise egitimini sürdüren öğrencilere yönelik olarak gezi programi yapıldı, yapılan gezi programı çerçevesinde;

Mevlana Müzesi / Konya Panorama Müzesi / Kelebekler Vadisi gezisi, bahse konu tarihte gösterimde bulunan Sehit ögretmen Senay Aybüke YALÇIN'in hayatının anlatıldığı Aybüke: Ögretmen Oldum Ben isimli filmi izletildi ve gençlere mili birlik ve beraberlik konusunda kisa sunum yapıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Güven Belgin Fen Lisesi Spor Müsabakaları tamamlandı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

9. Sınıflar arası survivor yarışması

Şampiyon 9B